Укрпошта запускає пілот з оплати доставки відправлення отримувачем

15 ВЕРЕСНЯ 2017 09:11

Укрпошта розпочинає пілотний проект з  оплати доставки відправлення отримувачем, а також послуги оплати відправником пересилання поштового переказу.

Як інформує TrueUA з посиланням на сайт Укрпошти, для тестування послуги Укрпошта співпрацюватиме з інтернет-магазинами, які підписали договір про співпрацю, а для реєстрації посилок використовують АРІ, або клієнтський особистий кабінет під час замовлення доставки Укрпошта Експрес.

«Ми починаємо тестування послуг, що можуть бути в нагоді як великим інтернет-магазинам, так і дрібним представникам е-commerce, які бажають  уникнути зайвих витрат чи перерахунків ціни. Так, продавець має змогу показати «чисту» ціну, найбільш привабливу для клієнта, і зробити пересилання більш безпечним. Тому запрошуємо усіх охочих клієнтів-юросіб до користування новим функціоналом», – зазначив перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.

Процедура оформлення послуги оплати доставки відправлення є звичною: заповнюючи документи про відправлення, представнику інтернет-магазину у спеціальній формі варто вказати, що за доставку посилки сплатить отримувач. У разі відмови отримувача оплатити пересилання, відправлення повертається до відправника і витрати на доставку має покрити він.

Події, 15.09.2017 09:11