Уряд затвердив план з реалізації Стратегії комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції на 2017 рік

19 ЖОВТНЯ 2017 11:10

18 жовтня 2017 року під час засідання Кабінету Міністрів України затверджено план заходів на 2017 рік з реалізації Стратегії комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції, внесений Міністерством інформаційної політики України, інформує TrueUA.

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець зазначає, що планом передбачено як запровадження системи моніторингу та оцінки ефективності антикорупційних комунікацій, так і визначення пріоритетності антикорупційних комунікацій у роботі центральних органів виконавчої влади.

«Це буде повністю відкрита діяльність держорганів, регулярні публічні звіти перед медіа, тобто публічне звітування саме з антикорупційної тематики. Передбачені також спеціальні тренінги, як швидко подавати інформацію від відомства. Кожен журналіст зможе швидко отримувати коментар», - коментує Міністр.

Нагадаємо, що 23 серпня 2017 року під час засідання Кабінету Міністрів України було схвалено Стратегію комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції, внесену Міністерством інформаційної політики України.

Суспільство, 19.10.2017 11:10