Скріншот з відео

Усик завітав у гості до захисника Маріуполя: боєць святкував новосілля (відео)

Український чемпіон за версіями WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександр Усик завітав на новосілля до захисника Маріуполя Ростислава Приступи. Воїн став власником квартири на Київщині за програмою "Серце Азовсталі. Вдома".

Відповідне відео оприлюднив YouTube-канал "Серце Азовсталі".

Усик заявив, що він з Ростиславом поспілкувався у живому форматі, адже для боксера приємніша особиста розмова: почути, що говорить захисник та що хоче дізнатися.

"Якщо моя присутність допоможе хлопцям отримати більше чогось — готовий кожного дня це робити. Тільки щоб хлопці отримували більше", — підкреслив Усик.

Варто зазначити, що за програмою "Серце Азовсталі. Вдома" квартири отримали понад 100 оборонців Маріуполя з першою або другою групою інвалідності.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення його фонд Олександра Усика допомагає постраждалим родинам. Провів сім благодійних аукціонів і переказав близько 740 тисяч доларів на підтримку української армії.

Напередодні Дня Державного прапора та Дня Незалежності України президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська відзначили видатних людей нагородою "Національна легенда України". Свою нагороду отримав й абсолютний чемпіон світу Олександр Усик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.08.2024 21:55