Фото: Instagram Олександра Усика

Усик зробив емоційне зізнання про скасований бій з Ф'юрі

Чемпіон WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик розповів про скасування бою з Тайсоном Ф’юрі. Поєдинок не відбувся через "жадібність" британського боксера.

Про це український боксер розповів в інтерв’ю Seconds Out.

Олександр Усик емоційно прокоментував ситуацію, що нібито прохання його команди про реванш зірвало переговори про бій.

"Його команда пропонувала реванш, а не моя команда, хай не бреше вже. Задовбав. Тайсон Ф’юрі хотів боксувати з Усиком, але без Усика", — додав боксер.

Водночас українець зробив ще один крок на шляху до проведення бою з Тайсоном. Він підписав контракт зі Skill Challenge Entertainment — компанією, котра займається організацією вечора боксу за участі Олександр Усика, Тайсона Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтея Вайлдера.

"Це чудова можливість показати вболівальникам боксу найбільший бій в історії надважкої ваги. Тайсон Ф’юрі не хоче цього поєдинку, але ми його влаштуємо", — передає слова Усика Twitter Майкла Бенкса.

Нагадаємо, чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик може провести свій наступний бій у Польщі. Суперником українця може стати англійський супертяж Даніель Дюбуа.

Також обов'язковий претендент WBA Даніель Дюбуа прокоментував можливий бій проти українця Олександра Усика. WBA зобов'язала боксерів розпочати переговори про захист титулу, яким володіє українець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.06.2023 22:39