Олександр Павлюк. Джерело: Facebook

"Усвідомлюю спектр завдань": новий командувач Сухопутних військ Павлюк уперше відреагував на призначення

Колишній перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк прокоментував своє призначення на посаду командувача Сухопутних військ Збройних сил України. Він заявив, що усвідомлює спектр завдань, які зараз стоять перед усією структурою під його керівництвом.

Про це Олександр Павлюк написав у своїх соціальних мережах.

"Відповідно до указу президента України призначений на посаду командувача Сухопутних військ Збройних сил України. Найбільша та найчисельніша частина славного Українського війська, що бере на себе основний удар противника, несе найважчий тягар війни — честь служити пліч-о-пліч з вами, мужні воїни!" — наголосив він.

Олександр Павлюк додав, що усвідомлює весь спектр завдань, які зараз стоять перед нашими підрозділами та всією структурою Сухопутних військ.

"Дякую президенту України, уряду, міністру оборони та всій команді міністерства за довіру та конструктивну співпрацю в оборонному відомстві. Буду використовувати набутий досвід для розвитку Сухопутних військ", — запевнив новий командувач.

Він також запевнив, що під керівництвом верховного головнокомандувача, головнокомандувача Збройних сил України, Генерального штабу робитиме все можливе для посилення Сухопутних військ і наближення Перемоги.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський у неділю 11 лютого провів низку кадрових змін у керівництві Збройних сил України. Зокрема, призначив нового командувача Сухопутних військ ЗСУ. Відповідні укази опубліковані на сайті президента.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.02.2024 18:58