Богдан Сташків. Джерело: соцмережі

В автомобільній аварії на Закарпатті загинув народний артист України Богдан Сташків (фото)

У понеділок, 7 жовтня на Закарпатті на трасі "Нижні Ворота — Воловець — Міжгір'я" в аварії за участі автівки BMW загинули двоє людей. Серед них — народний артист України Богдан Сташків.

Про це повідомив журналіст і депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола у Telegram-каналі.

"67-річна пасажирка отримала травми та госпіталізована. Місцеві мешканці зазначили, що на цьому відрізку дороги дуже часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди", — зазначив він.

Цю інформацію підтвердили також на Facebook-сторінці Тисменицької міської ради. Там поінформували, що Богдан Сташків народився 21 серпня 1957 року в селі Дички Рогатинського району. Закінчив Рівненський інститут культури та юридичний факультет Львівського державного університету. Працював директором Будинку культури в Тисмениці, завідувачем Тисменицького відділу культури.

"Був володарем численних нагород. Займався благодійною діяльністю, зокрема, провів чимало концертів на підтримку ЗСУ. Тисменицька міська рада висловлює щирі слова співчуття рідним і близьким виконавця! Нехай Господь допоможе пережити біль гіркої втрати! Вічна і світла пам'ять!" — підсумували в повідомленні.

Нагадаємо, що український артист балету Артем Колбасинський загинув на фронті. Він працював у Клайпедському державному музичному театрі (Литва). Проте після початку повномасштабного вторгнення повернувся до України та приєднався до лав Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.10.2024 21:14