Фото: Instagram-сторінка Нікіти Кадана

На війні загинув відомий артист з Тернополя

На фронті загинув 36-річний артист з Тернополя Артур Сніткус. Це сталося в ході виконання бойового завдання у Донецькій області.

Про це повідомив міський очільник Тернополя Сергій Надал.

За його словами, військовий загинув 7 червня. Посадовець висловив співчуття всім рідним та близьким загиблого.

"Співчуваємо всім рідним та близьким захисника. Щиро розділяємо біль утрати та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам’ять нашому захиснику", — зазначив мер.

Медіатренерка Ольга Юркова розповіла, що співпрацювала з Артуром як зі стилістом і він справив на неї хороше враження як людина. 

"У прадавні тернопільські роки Артур працював зі мною як стиліст. Зробив з мене блондинку, а потім, поступово, руду, якою я й залишилася. Сварив за те, що лінуюся робити макіяж. Обожнював вечірки, клубну культуру. Як же боляче це все. Світла пам'ять", — написала вона на своїй сторінці у Facebook. 

Артур Сніткус\

На фото: Артур Сніткус. Джерело: Produktionshaeuser.de

Також новиною про загибель Сніткуса поділилась користувачка мережі під ніком Cybele Attis. Вона зазначила, що із загиблим пов'язані найкращі спогади з її минулого. Тому їй боляче усвідомлювати, що його вже немає.

"Страшна новина, загинув Артур Сніткус. Артур — назавжди невіддільна частина моїх найкращих спогадів минулого життя з усіма безкінечними тусовками і шаленими пригодами. Не вірю що пишу цей некролог. Неймовірно шкода", — написала вона.

Про загибель артиста висловилась добре знайома з загиблим користувачка мережі, під ніком Anya Wtikenwneider. Вона наголосила, що він був митцем, революціонером і дуже хорошою людиною. Для неї стала справжнім шоком новина про смерть захисника.

"Загинув Артур Сніткус, митець, революціонер, неймовірна людина, мій одноліток. Друже, я не маю слів, не хочу дякувати за те, що ти віддав своє життя за наш захист, хочу, щоб ти був живий", — написала знайома загиблого.

Нагадаємо, 10 червня працюючи на завданні на фронті, загинув один із найкращих фотографів Збройних сил України. Не стало військового фотомайстра Арсена Федосенка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.06.2024 11:14