Арсен Федосенко. Джерело: соцмережі

На фронті загинув один із найкращих фотографів ЗСУ Арсен Федосенко

Працюючи на завданні на фронті, загинув один із найкращих фотографів Збройних сил України. Не стало військового фотомайстра Арсена Федосенка.

Про трагічну подію у соціальних мережах повідомили друзі та знайомі фотографа, зокрема, політик Борислав Береза.

"На фронті загинув військовий фотограф Арсен Федосенко. Дуже талановита людина була. Майстер. І справді світла людина. До ЗСУ приєднався весною 2022. Ми тоді з ним і познайомилися", — написав він.

Береза додав, що дещо згодом, у травні, Федосенко з групою журналістів їздив лінією фронту та робив репортажі про військовослужбовців.

"Перетнулися на Запоріжжі в Білогір'ї. Це була наша крайня позиція. Постійні обстріли. І він туди приїхав. Не налякався. Як і завжди. Він посміхався та робив фото. На нулі", — розповів він.

За його словами, військовий фотограф завжди ризикує життям, "щоби ми побачили більше".

"Багато фотокарток, які ви бачили у стрічці Страткому — це його роботи. Він показував усім нам обличчя українських героїв у пікселі. Він був... Страшне слово "був". Русня вбила його. КАБи. Мої співчуття родині. Вічна пам'ять Герою. RIP", — підсумував Борислав Береза.

Арсен Федосенко. Джерело: Telegram-канал Борислава Берези

Арсен Федосенко. Джерело: Telegram-канал Борислава Берези

Нагадаємо, що на початку травня в боях за Україну загинув автор унікальних кадрів випаленого Серебрянського лісу Денис Зелений. Він був офіцером секції оперативного планування батальйону "Хорив" бригади Нацгвардії "Буревій".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.06.2024 15:49