Фото: поліція Одеської області

В Одесі сталася стрілянина: є загибла та поранені (оновлено)

У четвер, 1 червня, біля Київського ринку в місті Одеса виникла стрілянина. Унаслідок події одна людина загинула, ще двоє осіб із вогнепальними пораненнями доставлені у лікарню.

Про це повідомили в прес-службі поліції Одеської області.

"Зараз на місці події працюють поліцейські на чолі з керівництвом слідчого управління ГУНП в Одеській області. Обставини встановлюються", — додали правоохоронці.

Як повідомляє місцеве видання "Думская", перестрілка розпочалася ще в районі скверу Луч. Після погоні кривава розв'язка сталася неподалік Київського базару.

"Загибла — пасажирка BMW. Поранено водіїв "німця" та Range Rover", — повідомили в ЗМІ.

Оновлено. За даними поліції, повідомлення про стрілянину в Київському районі міста Одеси надійшло на спецлінію "102" близько 15:00. Унаслідок перестрілки жінка загинула на місці події. У кареті швидкої допомоги помер 30-річний водій автомобіля "BMW".

"Попередньо встановлено, що причиною стрілянини став конфлікт між родичами, які перебували в обох автомобілях. Триває огляд місця події. Повні обставини встановлюються", — додали в поліції.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Нагадаємо, у середу, 31 травня, у тимчасово окупованому Севастополі відбулася стрілянина. Постріли пролунали неподалік російських військових частин. Згідно з наявною інформацією, об 11:40 розпочалася хаотична стрілянина в районі Стрілецької бухти. Вона почалася раптово, з невеликими перервами. Характер черг був схожий на дії під час збивання об'єктів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.06.2023 16:49