Фото: Нацполіція

В Одесі вікна квартири розстріляли з автомата: в помешканні були діти

Ввечері у неділю, 12 листопада, в Одесі невідомий відкрив вогонь з автомата Калашникова по вікнах квартири на дев'ятому поверсі житлового комплексу. Інцидент стався на Гагарінському плато.

Про це повідомляє Думська.

За інформацією видання, в момент стрілянини в помешканні перебував 34-річний власник квартири — підприємець, який займається продажем одягу, а також його 33-річна дружина і двоє маленьких дітей.

"Кулі пошкодили два вікна, однак мешканці житла не постраждали. Поліцейські виявили покинутий стрільцем автомат зі збитим серійним номером, ріжок із 19 патронами та 11 гільз. Зброю направили на експертизу", — пише видання.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Хуліганство" з використанням вогнепальної зброї. Нині невідомого стрільця розшукують.

Нагадаємо, у Львові поліцейські затримали пенсіонера. Він завдав двох ударів ножем львівʼянину. Конфлікт між чоловіками стався під час вигулу собак. За інформацією ЗМІ, постраждалим є військовий, який приїхав у відпустку з зони бойових дій. Зловмисника затримали, йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.11.2023 17:59