Колаж TrueUA

В одній з областей ввели графіки аварійних відключень світла: де діють обмеження

Ввечері 22 вересня у Чернігівській області запровадили графіки аварійних відключень електроенергії. Обмеження діють у трьох районах.

Про це повідомляє "Чернігівобленерго".

О 18:46 отримали команду Регіонального диспетчерського центру Центрального регіону НЕК "Укренерго": для недопущення перевантаження в мережі 110 кВ ввести Графік аварійних відключень (ГАВ) на величину 15 МВт", — йдеться у повідомленні.

Наголошується, що обмеження діють для споживачів Бахмацького, Ніжинського та Прилуцького районів. Відключатимуться споживачі з першої до сьомої черги ГАВ включно. Проте вже о 19:15 "Укренерго" наказало збільшити обмеження. 

"Додатково відключаємо з 8 до 10 черги ГАВ. Відповідно відключеними до окремого розпорядження НЕК "Укренерго" залишатимуться усі черги ГАВ зазначених районів", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні новий тиждень розпочнеться без відключень світла. "Укренерго" не вводитиме обмеження 23 вересня.

Зауважимо, міністр енергетики Герман Галущенко повідомляв, що російські окупанти зруйнували майже половину від обсягів електроенергії, які генерувала українська енергосистемаНа мапі України не залишилось жодного місця, де не відбулися б атаки на енергетичну інфраструктуру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 22.09.2024 19:36