Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

В одному з окупованих міст бюджетникам систематично не платять зарплатню, — Нацспротив

Російські окупанти систематично не виплачують зарплатню бюджетникам в окупованому Луганську. Зокрема, такі проблеми стосуються працівників транспортних установ міста.

Як повідомляє прес-служба Центру національного спротиву, загарбники вирішили зекономити на виплаті зарплат водіям трамвайно-тролейбусного управління "ЛНР".

Зазначається, що проблеми із зарплатнею у працівників почалися ще торік у березні. 

"У тимчасово окупованому Луганську 16 водіїв місцевого комунального підприємства на сьогодні не доотримали щонайменше півтора мільйони російських рублів зарплати. Не виплати та заборгованості оплати праці тут є системними", — йдеться у повідомленні.

Це призвело до критичної нестачі водіїв громадського транспорту у Луганську. Також подібна ситуація спостерігається й в окупованому Донецьку, де на лінії виходять лише близько третини автобусів, тролейбусів і трамваїв. Причина такої ситуації така ж — нестача водіїв.

Нагадаємо, раніше очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомляв, що в окупованому Луганську через нестачу відповідних кадрів на завод беруть працювати школярів. Усіх інших російські загарбники вже встигли мобілізувати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.08.2024 04:31