Фото ілюстративне зі соцмереж

В окупованому Луганську рашисти змушують працювати школярів на заводі

В окупованому Луганську через нестачу відповідних кадрів на завод беруть працювати школярів. Усіх інших російські загарбники вже встигли мобілізувати.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"Луганський тепловозобудівний завод через кадровий голод вимушений брати на роботу підлітків від 14 до 18 років. Вони не мають атестатів про отримання середньої чи середньої спеціальної освіти, деякі тільки перевелися до дев’ятого класу", — зазначив він.

За його словами, через мобілізацію багатьох працівників підприємство вимушено було звернутися до центру зайнятості, але й там охочих працювати на підприємстві виявилося небагато — лише школярі.

Артем Лисогор також розповів про актуальну ситуацію на окупованих та деокупованих територіях.

"Окупанти намагаються досягнути переваги, застосовуючи авіацію та значну кількість безпілотників. Лише за минулу добу на ділянці фронту поблизу Невського та Макіївки вони залучили понад 140 БпЛА, двічі — авіацію. По наших селах били як зі ствольної артилерії, так і з реактивної. Найчастіше — по Макіївці. Атаки противника відбиті в районах Стельмахівки, Невського та Макіївки", — підсумував начальник Луганського обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, у травні з’ясувалося, що в окупантів у Луганську спостерігаються серйозні проблеми з паливом. Це стало наслідком удару 7 травня по нафтобазі у тимчасово захопленому місті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.08.2024 10:47