Підрив авто окупантів. Скріншот із відео

В окупованому Мелітополі підірвали авто з рашистами-мародерами (відео)

У ніч на п’ятницю, 20 жовтня, в окупованому Мелітополі підірвали авто з окупантами-мародерами. Вибух стався якраз у момент завантаження награбованого.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров. За його словами, вони регулярно відстежували та грабували порожні квартири міста. А в цей час окупантів знайшли наші сили спротиву.

"Під час чергового нічного полювання в районі авіамістечка саме в момент завантаження награбованого в авто і стався вибух. Майже два роки окупації, але ворогу все ще неспокійно навіть під час комендантського часу вночі", — зазначив він.

Зранку мешканці Мелітополя писали в соцмережах, що чули вибухи. Вони, ймовірно, пролунали в районі військової бази на захопленому аеродромі.

"Найпотужніше лунали вибухи у районі авіамістечка, де окупанти влаштували свою військову базу на захопленому аеродромі. Також мешканці чули гул техніки. Уточнюємо деталі", — повідомив тоді Іван Федоров.

Нагадаємо, нещодавно російські загарбники розпочали інтенсивне патрулювання тимчасово окупованого Мелітополя. Особлива увага прикута до чоловіків, бо саме на них оголошено "полювання": зупиняють на вулицях, перевіряють документи, дивляться листування та фотографії в телефонах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.10.2023 13:03