Фото: procherk.info

В окупованому Севастополі біля російських військових частин cталася стрілянина: що відомо

У середу, 31 травня, у тимчасово окупованому Севастополі відбулася стрілянина. Постріли пролунали неподалік російських військових частин.

Про це повідомляє "Крим. Реалії".

Згідно з наявною інформацією, об 11:40 розпочалася хаотична стрілянина в районі Стрілецької бухти. Вона почалася раптово, з невеликими перервами. Характер черг був схожий на дії під час збивання об'єктів.

Варто відзначити, що на берегах Стрілецької бухти розташовано кілька російських військових частин, які забезпечують берегову охорону. А в акваторії бухти — місце стоянки військових кораблів.

Нагадаємо, у понеділок, 1 травня, в окупованому Криму пролунало декілька вибухів. Повідомляють про атаку півострова безпілотниками.

Раніше повідомлялось, що 29 квітня у мікрорайоні Козача Бухта тимчасово окупованого Севастополя пролунали вибухи, після яких спалахнула масштабна пожежа. За словами представника окупаційної влади, причиною пожежі стала атака безпілотного літального апарату.

Також українська розвідка прокоментувала пожежу на нафтобазі в Севастополі. Кажуть, що це "кара Божа за Умань".

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що цей вибух є підготовленим і спланованим, бо такі спеціальні резервуари самі не загоряються.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.05.2023 12:33