Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

В окупованому Токмаку прогриміли вибухи: що відомо

У четвер, 2 листопада, у Запорізькій області у районі окупованого Токмака на ворожих позиціях сталася гучна "бавовна". Відомо про звуки кількох вибухів.

Про це повідомляє мелітопольський міський голова Іван Федоров. Він не повідомив більше жодних деталей.

"В районі тимчасово окупованого Токмака жителі повідомляють про гучні вибухи. Чекаємо на інформацію, що цього разу палає в окупантів", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, "кадировці" у Токмаку Запорізької області захоплюють магазини. Таким способом окупанти продовжують залякувати місцеве населення на тимчасово окупованих територіях України.

Раніше в Маріуполі українські партизани завдали чергового болючого удару окупантам. Сили спротиву підпалили російський військовий склад. За словами радник міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, тепер окупантам буде складніше будувати укріплення.

13 жовтня в Мелітополі о 07:40 партизани підірвали потяг, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо. У зворотному напрямку він забирав пошкоджену техніку та награбоване у вигляді залізної руди, зерна та іншого майна. Тепер окупанти мають пошкодження логістичного шляху.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.11.2023 00:34