Фото: соцмережі

У Росії масові смерті через сурогатний алкогольний сидр: що відомо

У Росії сурогатним алкогольним напоєм "Мистер Сидр" отруїлися жителі Ульянівської і Самарської областей, а також Республіки Удмуртія. Багато померлих.

Про це російські ЗМІ.

У Самарській області померли дві жінки, які вживали сидр. Водночас губернатор Ульяновської області Олексій Русскіх заявив 5 червня, що в регіоні сидром отруїлося 35 осіб, зокрема неповнолітня. 16 людей померли внаслідок отруєння. Більшість постраждалих — жителі Дімітровграда. Ще двоє людей померло після отруєння сурогатним сидром в Удмуртії.

"Особи, які отруїлися в Ульяновській області, вживали "Мистер Сидр", який виробляє підприємець у сусідній Самарській області. Поліція вилучила в Ульяновській області 193 30-літрові контейнери із цим напоєм", — заявили у МВС Росії.

Підприємця — виробника "Мистера Сидр" затримали, кримінальну справу відкрили за статтею про надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки і спричинили через необережність смерть двох або більше осіб. Тим часом в соцмережах справжня паніка через небезпечний напій.

В Росії помирають люди від отруєння сидром

Скріншот з соцмереж

Нагадаємо, у Шебекіно Бєлгородської області, де щодня лунають вибухи, після масової евакуації населення розпочалося мародерство. Росіяни масово грабують магазини та квартири.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.06.2023 17:45