Фото: Facebook Вакарчука

Вакарчук розповів про особливий подарунок і останнє повідомлення від Монастирського

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук згадав про зворушливий подарунок з Харкова, який в минулому йому вручив голова МВС Денис Монастирський. Співак був добре знайомий з головою МВС України і з його першим заступником Євгеном Єніним.

Святослав Вкарчук опублікував зворушливий допис у Facebook.

Український співак Святослав Вакарчук вшанував пам'ять загиблих в авіакатастрофі в Броварах 18 січня — голови МВС України Дениса Монастирського і його соратників. У своєму пості в соцмережі Вакарчук розповів, що був у хороших відносинах з Монастирським і Єніним.

Співак згадав про особливий подарунок з Харкова, який в минулому йому вручив голова МВС, а також останнє повідомлення Монастирського, адресоване Вакарчуку.

"Коли зустрілись, він виніс маленький футляр, в якому була старенька дитяча скрипка. Тоді ж розказав, що це скрипка з музичної школи в Харкові. Школи, яку розбомбили росіяни, а скрипка дивом вціліла… Останнім повідомленням, яке я отримав від Дениса в листуванні, був український прапор…", – написав український виконавець.

Нагадаємо, 18 січня вранці у Броварах поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил. У будівлях перебували люди. Серед загиблих — керівництво Міністерства внутрішніх справ: очільник МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Також загинула одна дитина, десятки осіб — поранені.

Суспільство, 21.01.2023 14:44