Фото: соцмережі

Як і рік тому: росіяни вдарили ракетами по Кременчуцькому району, є влучання

У вівторок, 27 червня, ворог ракетами атакував Полтавську область. Вибухи пролунали у Кременчуцькому районі.

Про це повідомляє голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. Він зазначив, що росіяни вдарили по області ракетами Х-22. 

"Є влучання у Кременчуцькому районі у дачний кооператив. Попередньо без жертв. Влучань в обʼєкти критичної інфраструктури не зафіксовано", — йдеться в повідомленні.

Обстріл Кременчука 27 червня 2022 року

Рівно рік тому російські терористи ракетами Х-22 вдарили по торговельному центру "Амстор" у Кременчуці. Тоді всередині ТРЦ перебувала понад тисяча людей. Після "прильоту" загорілася вся площа торговельного центру, а це понад десять тисяч метрів квадратних. Друга ракета влучила і зруйнувала будівлю Кременчуцького заводу дорожніх машин, поряд з "Амстором". Цей завод є виробником асфальтозмішувальних установок і запчастин. В радіусі п'яти кілометрів від торговельного центру не було жодного військового об’єкта.

Жертвами атаки стали 22 людини, ще майже 70 — отримали поранення різного ступеня тяжкості. Виявлено 29 фрагментів тіл.

Нагадаємо, вночі 26 червня російські терористи атакували південь України. Під прикриттям грози й потужного шторму ворог спрямував з акваторії Чорного моря ракети типу "Калібр" та ударні дрони типу Shahed-136. До того ж російські загарбники готуються завдати нових ударів по території України. Для цього ворожа армія здійснює розвідку на півдні нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.06.2023 13:13