Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Нічний обстріл Одещини: влада повідомила, куди влучили рашисти

У ніч на 26 червня російські терористи атакували південь України. Під прикриттям грози й потужного шторму ворог спрямував з акваторії Чорного моря ракети типу "Калібр" та ударні дрони типу Shahed-136.

Про це повідомили в Одеській ОВА.

"Два "Калібри" і чотири дрони-камікадзе збито над Одещиною. Одна ракета влучила у складське приміщення в Одеському районі", — йдеться у повідомленні.

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер також наголосив, що внаслідок збиття уламки дронів впали на відкриту територію, а вибуховими хвилями понівечено вікна в багатоквартирних будинках прибережної зони. Даних про постраждалих не надходило.

Своєю чергою речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат підтвердив, що протиповітряна оборона знищила усі ворожі цілі "окрім однієї ракети та одного "Шахеда".

Нагадаємо, раніше у Повітряних силах України повідомили, що окупанти 26 червня здійснили пуски трьох крилатих ракет "Калібр" із підводного човна в Чорному морі та вісьмох ударних безпілотників іранського виробництва Shahed-136/131 зі східного узбережжя Азовського моря.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.06.2023 11:10