Фото: росЗМІ

Відомого російського чиновника знайшли мертвим в готелі у Туреччині

Керівника департаменту загальноєвропейського співробітництва міністерства закордонних справ Російської Федерації Миколу Кобринеця знайшли мертвим у Туреччині. Його тіло виявили у готельному номері в Стамбулі.

Про це повідомляє турецький телеканал NTV.

Зазначається, що члени російської делегації намагалися зв'язатись з ним після того, як 62-річний Кобринець пропустив ранкову зустріч послів. Зараз його тіло доставили в морг для встановлення точної причини смерті. За попередньою інформацією російський дипломат помер від серцевого нападу.

У ЗМС Росії зазначають, що свого часу Кобринець працював на різних посадах у Центральному апараті та за кордоном. З 2006 по 2011 року був заступником постійного представника Росії в Європейському союзі. з 2012 по 2019 рік обіймав посаду заступника директора Департаменту міжнародного співробітництва Уряду Російської Федерації. Був відзначений медаллю ордена "За заслуги перед Вітчизною" ІІ ступеня, орденом Дружби й почесною грамотою президента Росії.

Нагадаємо, у Росії помер заступник міністра науки і вищої освіти Петро Кучеренко. Він був чоловіком російської співачки Діани Гурцкої, яка підтримує агресію Росії проти України.

Петро Кучеренко разом із делегацією повертався із робочого відрядження на Кубі. У літаку 46-річному російському чиновнику стало зле. Для порятунку літак екстрено посадили у місті Мінеральні Води Ставропольського краю Росії. Проте медики не змогли допомогти чиновнику та констатували його смерть. За попередньою інформацією, в Кучеренка стався серцевий напад.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 14.10.2023 15:29