Фото: Апостроф

Відпочинок із парасольками: на вихідних в Україні пройдуть дощі та грози

На вихідних, 24 та 25 червня, українців очікує невелике похолодання та короткочасні грозові дощі. Також можливі сильні зливи та поривчастий вітер. У перервах між негодою будуть прояснення.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Попри дощі, у багатьох областях, а особливо на півдні України втримається спека — +25...+31ºС.  Проте згодом температура повітря знизиться на заході, а в неділю у більшості областей. Повітря стане свіжішим — +21...+26ºС. На півдні та південному сході очікується до +26...+30ºС.

У Києві також пройдуть грозові дощі. Увечері в суботу та місцями в неділю на території столиці прогнозують дощі. 24 червня у столиці очікується +27...+29ºС, а 25 червня похолодає до +23ºС.

"Нюхайте квіточки й липу, радійте дощу, робіть натуральний лимонад, не наварюйте забагато варення, підіть у музей, парк, посидьте на балконі, пофотографуйте троянди, подзвоніть самотнім знайомим, не забувайте парасолі й панамки на голову одночасно", — додала Діденко. 

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, літо в Україні 2023 року буде з рекордними температурами. "Гарне літо" в Україну прийде з другої половини червня.

Додамо, з 18 до 24 червня очікується найдовша за тривалістю магнітна буря цього місяця. Її потужність коливатиметься від трьох до чотирьох балів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 23.06.2023 13:29