Фото: Telegram-канал Андрющенка

Відповідають за логістику "на нуль": партизани виявили базування окупантів на Запоріжжі (фото)

Українські партизани виявили нове місце базування окупантів в Розівському районі Запорізької області на території сільськогосподарського підприємства. Вони відповідають за військову логістику "на нуль".

Про це у Telegram-каналі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Він наголосив, що це чергова успішна спільна операція Маріупольського Спротиву та руху АТЕШ.

"Завдяки фіксації та супроводженню військових колон з інженерними спорудами через Маріуполь вдалось виявити нове місце базування окупантів в Розівському районі Запорізької області на території сільгосп підприємства", — написав посадовець.

За словами Андрющенка, саме тут розміщуються інженерні підрозділи та підрозділи, що відповідають за військову логістику "на нуль". 

"Хоча, після фіксації можна напевно казати "розміщувались". Всю інформацію було передано за призначенням. Що таке "накопичення" про яке ми системно повідомляємо нарешті можете частково побачити самі. З того, що дозволено оприлюднити", — додав радник мера Маріуполя.

Нагадаємо, у лютому українські партизани з руху "Атеш" здійснили диверсію на залізниці поблизу російського Волгограда. Це суттєво вплинуло на логістику російських військ.

Також раніше представники партизанського руху "Атеш" зафіксували прибуття російської військової техніки до Білорусі. Рашисти продовжують використовувати територію сусідньої країни у власних цілях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.03.2024 11:21