Диверсія на російській залізниці. Джерело: "Атеш"

Українські партизани провели диверсію на залізниці у Волгоградській області (фото, відео)

Українські партизани здійснили диверсію на залізниці поблизу російського Волгограда. Це суттєво вплинуло на логістику російських військ.

Про це повідомили представники партизанського руху "Атеш" у своїх соціальних мережах.

"Агент нашого руху здійснив диверсію, підпалив релейну шафу на станції Максима Горького поблизу Волгограда. На деякий час він зупинив перекидання військової техніки. Координати: 48.681933, 44.328312", — йдеться в повідомленні.

Активісти руху "Атеш" уточнили, що цей об'єкт дуже важливий для путінського режиму з погляду логістики. Ця станція — важливий вузол, через який військові склади йдуть до Криму та Ростова. Тепер в окупантів виникатимуть із цим проблеми.

"Це помста за Авдіївку! Дату проведення диверсії ми не будемо оголошувати, для безпеки агента!" — зазначили українські партизани.

Вони додали, що їм потрібні люди, які готові боротися за припинення війни, та закликали зголошуватися за контактами координатора руху в Російській Федерації.

Нагадаємо, раніше українські партизани з руху "Атеш" провели розвідку аеродрому, який є одним зі стратегічно важливих об'єктів в Єйську, що у Краснодарському краї Росії. Розвідники передали Збройним силам України цінну інформацію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.02.2024 09:54