Фото: "Атеш"

Партизани виявили координати розміщення складів боєприпасів Чорноморського флоту РФ в Криму (фото)

Агенти українського підпілля провели розвідку складів з боєприпасами 758 центру матеріально-технічного забезпечення Чорноморського флоту Росії на території тимчасово окупованого Криму. Відповідні склади знаходяться біля населеного пункту Наумовка Сакського району.

Про це йдеться у повідомленні "Атеш", розміщеному у Telеgram-каналі. 

"Ймовірно, там зберігають боєприпаси до артилерійського, ракетного та мінно-торпедного озброєння, яке використовується на військових суднах окупантів", — зазначають партизани.

Зазначається, що відповідну територію окупанти добре охороняють — по периметру ходять патрулі та встановлені вежі з вартовими. Координати об’єктів: 45.321388, 33.660943.

"Ми переконалися, що противник розподіляє скупчення боєприпасів, а також стали свідками завантаження ящиків з боєкомплектом для їх подальшого транспортування у військові частини", — додають у русі "Атеш".

Всю інформацію координатори підпілля передали Силами оборони України.

Нагадаємо, за даними партизанського руху "Атеш", російські загарбники могли організувати виробництво безпілотників на "Бердянському заводі Жаток". Проте окупантам не вдалось досягнути масштабних потужностей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.02.2024 13:06