Фото: "Атеш"

Партизани у Криму виявили та передали українським воїнам координати ППО росіян біля Керченського мосту (фото, відео)

Партизанський рух "Атеш" у тимчасово окупованому Криму виявив розташування російської протиповітряної оборони поблизу незаконно збудованого Керченського мосту. Координати ворожої ППО вже в руках у Збройних сил України.

У своєму Telegram-каналі "Атеш" повідомив, що відповіддю на російський ракетний терор у мирних українських містах буде масове знищення військових цілей росіян.

"Агенти "Атеш" активно над цим працюють. Ми виявили, що в Росії розмістили два розрахунки ППО біля Керченського мосту. Цими комплексами росіяни намагаються захистити міст від крилатих ракет ЗСУ", — йдеться у повідомленні.

Відтак, координати точки №1: 45.009717, 35.36515. Там зафіксовано розміщення ЗРПК "Панцир С1/2" та пускову установку С400.

Точка №2: 45.009707, 35.399693. За даними координатами, зафіксовано розміщення трьох пускових установок С400.

"Інформація була отримана та давно передана Силам оборони України. Чекайте на українську ніч, може штормити", — наголосили партизани.

Нагадаємо, раніше агент партизанського руху "Атеш" у Криму провів успішну розвідку залізничної станції у селищі Жовтневому. Там було виявлено скупчення техніки окупантів.

До того ж партизани виявили базу інженерної та бойової техніки ворога у Джанкойському районі. Там розташовані десятки екскаваторів та вантажних машин, що використовуються для земляних робіт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 18:13