Фото: Telegram "Атеш"

Партизани виявили скупчення ворожої техніки в Криму: її відправлять на фронт (фото)

Агент партизанського руху "Атеш" у Криму провів успішну розвідку залізничної станції у селищі Жовтневому. Там було виявлено скупчення техніки окупантів.

Про це йдеться у повідомленні руху "Атеш".

За словами агента, в результаті було виявлено скупчення техніки окупантів, одна одиниця з боєприпасами до артилерійських установок. За інформацією підпілля, на станції поступово накопичують техніку для відправлення на Херсонський та Запорізький напрями у зв'язку з великими втратами як у техніці, так і в особовому складі.

"Наші агенти у Криму активно ведуть розвідувальну діяльність. Вся зібрана інформація надсилається Силам оборони України", — йдеться у повідомленні руху "Атеш".

Раніше повідомлялось, що агенти партизанського руху "Атеш" вивели з ладу кілька одиниць бойової техніки російських загарбників на території тимчасово окупованої Херсонщини. Окупантам доведеться добряче попрацювати над її відновленням.

Також представник підпілля проник у військкомат Рибінська Ярославської області Росії. Там він отримав інформацію про мобілізацію в області й особисті дані призовників.

Нагадаємо, раніше партизани виявили базу інженерної та бойової техніки ворога у Джанкойському районі. Там розташовані десятки екскаваторів та вантажних машин, що використовуються для земляних робіт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 13:59