Фото: рух "Атеш"

Рашисти почали виготовляти дрони на окупованій території України, — рух "Атеш"

За даними партизанського руху "Атеш", російські загарбники могли організувати виробництво безпілотників на "Бердянському заводі Жаток". Проте окупантам не вдалось досягнути масштабних потужностей.

Про це йдеться у Telegram-каналі українського підпілля. За інформацією партизанів, на "Бердянський Завод Жаток" останнім часом надходить багато пошкодженої техніки із Запорізького напрямку.

Також відомо, що наразі виробництво БпЛА невеликих масштабів і навряд чи покриє потреби навіть одного лінійного підрозділу.

Окупанти розгорнули виробництво дронів у Бердянську

"Ми продовжуємо спостереження за цим об'єктом, виявляючи слабкі сторони та недоліки. Наша мета — забезпечити припинення його функціонування", — йдеться у повідомленні руху "Атеш".

Раніше повідомлялось, що Кремль дав вказівку прикордонній службі Федеральної служби безпеки (ФСБ) посилити контррозвідувальний режим на адміністративній межі між окупованим Кримом та захопленою частиною Херсонщини.

Нагадаємо, на початку січня агент партизанського руху "Атеш" у Криму провів успішну розвідку залізничної станції у селищі Жовтневому. Там було виявлено скупчення техніки окупантів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.02.2024 21:23