Фото: "Атеш"

Українські партизани пробралися на аеродром росіян у Єйську та передали цінну інформацію ЗСУ

Українські партизани з руху "Атеш" провели розвідку аеродрому, який є одним із стратегічно важливих об'єктів в Єйську, що у Краснодарському краї Росії. Розвідники передали Збройним силам України цінну інформацію.

У власному Telegram-каналі "Атеш" розповів, що саме аеродром у Єйську росіяни використовують для обстрілів території України.

"Наші агенти виконали комплекс дій у Єйську. Насамперед ми провели розвідку аеродрому, який є одним зі стратегічно важливих об'єктів, оскільки використовується окупантами для атак територією України", — йдеться у повідомленні.

За словами партизанів, їм вдалося дізнатися точну кількість повітряних суден та розміщення складів із ракетним озброєнням. Всю інформацію вже передали Силам оборони України.

Також партизани розповсюдили містом листівки з посланням для льотчиків, які здійснюють польоти на цих суднах.

Нагадаємо, раніше агенти українського підпілля провели розвідку складів з боєприпасами 758 центру матеріально-технічного забезпечення Чорноморського флоту Росії на території тимчасово окупованого Криму. Відповідні склади знаходяться біля населеного пункту Наумовка Сакського району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2024 11:34