Фото: "Атеш"

Партизани виявили у Московській області корпорацію, яка виробляє ракетне озброєння (фото)

Українські партизани підпільного руху "Атеш" провели зовнішню розвідку оборонного підприємства країни-агресора у Московській області. Виявилось, що там окупанти виробляють ракети та комплекси.

Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар у Telegram-каналі.

"Наші агенти провели зовнішню розвідку центрального офісу одного з найбільших російських оборонних підприємств: корпорацію "Тактичне ракетне озброєння" у населеному пункті Корольов Московської області", йдеться у повідомленні.

Зазначається, що там проєктують та випускають ракетне озброєння різних класів. Серед їхньої продукції є ракети Х-31, Х-35, Х-38, Х-29 та ракетні комплекси типу "Бастіон", "Яхонт", "Рубіж" та ін.

Крім цього, партизани виявили виробничі цехи, комори з реагентами та технікою. Також вони, ймовірно, знають розташування адміністративного корпусу з усією документацією.

"Цей військовий об'єкт має бути знищений і ми будемо над цим працювати!"  наголосили партизани.

Нагадаємо, тиждень тому партизанський рух "Атеш" зафіксував перекидання росіянами носія надзвукових ракет П-800 "Онікс" у тимчасово окупованому Севастополі. Партизани наголосили, що цей комплекс ворог використовує для ураження надводних кораблів різних класів і видів, а також наземних цілей в умовах радіоелектронної протидії. Крім цього, "Бастіон-П" є одним з основних носіїв надзвукових ракет "Онікс".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Війна, 25.01.2024 12:12