Великий десантний корабель у Севастополі. Джерело: "Атеш"

Українські партизани виявили прибуття великого десантного корабля до Севастополя (фото)

До одного з портів Севастополя прибув великий десантний корабель. Після цього його накрили та маскували, згодом він розпочне бойове чергування.

Про це повідомили українські партизани з руху "Атеш" у своїх соціальних мережах.

"Наші агенти після великої кількості часу розвідки й очікувань змогли зафіксувати передислокацію великого десантного корабля проекту 775 до Графської пристані міста Севастополя", — йдеться в повідомленні.

За інформацією українських партизанів, після прибуття в гавань корабель розвертали та накривали маскуванням. Найімовірніше, він незабаром виконуватиме бойове чергування.

"Всю оперативну інформацію ми давно передали Силам оборони України", — наголосили представники партизанського руху "Атеш".

Примітно, що Сили оборони України вже мали досвід зі знищенням цього типу корабля. Це судно на кшталт "Новочеркаська" (БДК-46) 26 грудня 2023 року.

Нагадаємо, декілька днів тому представники партизанського руху "Атеш" заявляли, що Російська Федерація розпочала залучати залізничний вокзал в Євпаторії для перекидання техніки на фронт. Загарбники здійснюють заміну нової зброї на її старі аналоги, що негативно відіб'ється на боєздатності ворожої армії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.01.2024 12:25