Скріншот з відео

Окупанти організували новий пункт у Євпаторії для перекидання техніки на фронт, — партизани

Російська Федерація почала залучати залізничний вокзал в Євпаторії (окупований Крим) для перекидання техніки на фронт. Загарбники здійснюють заміну нової зброї на її старі аналоги, що негативно відіб'ється на боєздатності ворожої армії.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram партизанського руху "Атеш".

"Нашими агентами було проведено розвідку перевантаження різної техніки ЗС РФ на залізничний вокзал в Євпаторії. Зокрема, було зафіксовано перекидання десятка танків Т-62 і стільки ж БРЕМ-1 з РЕМ-КЛ", — пишуть партизани.

За інформацією підпілля "Атеш", БРЕМ-1 призначена для евакуації застряглої та пошкодженої техніки (БТР, БМП, БМД, танків та ін.), у тому числі й з-під вогню противника. А БРЕМ-1 призначена для здійснення ремонту, надання допомоги водіям у проведенні технічного обслуговування, а також евакуації автомобільної техніки військових.

Окупанти насичують фронт старою технікою

Партизани, як йдеться у повідомленні, все частіше помічають перекидання старих поколінь танків у поганому стані та різної техніки для ремонту.

"Відсутність нових зразків танків на полі бою та заміна їх старими не сильно підніме вогневу міць окупантів", — додали у партизанському русі "Атеш".

Раніше повідомлялось, що російські загарбники готуються до боїв поблизу Євпаторії, що у Криму. У цьому районі фіксуються створення більшої кількості інженерно-фортифікаційних споруд.

Також агенти партизанського руху "Атеш" провели дорозвідку військової частини зв'язку поблизу Євпаторії, по якій 4 січня завдали ракетного удару, та передали інформацію СОУ.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня представники українського партизанського руху "Атеш" провели розвідку берегової лінії на ділянці дороги Р-25 "Євпаторія — Саки". Там виявили велику кількість фортифікаційних споруд: поодинокі окопи, опорні пункти, укріплення з піску та бетону, а також зосередження військової техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.01.2024 16:11