Фото: "Атеш"

Росіяни перекинули носія надзвукових ракет "Онікс" до Севастополя, — "Атеш"

Партизанський рух "Атеш" зафіксував перекидання росіянами носія надзвукових ракет П-800 "Онікс" у тимчасово окупованому Севастополі. 

У своєму Telegram-каналі "Атеш" заявив, що йдеться про комплекс "Бастіон-П".

"При веденні розвідувальної діяльності в Севастополі наш агент зумів зафіксувати перекидання двох самохідних пускових установок "СПУ 340П", так само відомих, як береговий ракетний комплекс "Бастіон-П", — повідомляє "Атеш".

Партизани наголосили, що цей комплекс ворог використовує для ураження надводних кораблів різних класів і видів, а також наземних цілей в умовах радіоелектронної протидії. Крім цього, "Бастіон-П" є одним з основних носіїв надзвукових ракет "Онікс".

"Нам вдалося дізнатися, що установки належать 15 окремій береговій ракетній бригаді (в/ч 80365). Агент простежив маршрути пересування та кінцеву точку призначення ракетного комплексу. Інформація передана СОУ. Чекаємо на результати" — додали в "Атеш".

ракети Онікс

Фото: "Атеш"

Нагадаємо, раніше представники підпілля "Атеш" розповіли про ознаки підготовки окупантів до масштабних операцій. За їх даними, окупанти заготовляють десятки цистерн із паливом для техніки, що може свідчити про підготовку до проведення нових серйозних військових операцій у війні проти України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.01.2024 07:59