Фото: ОП

"Війна скоро остаточно перейде на територію РФ": у Зеленського прокоментували атаку дронів на Москву

Росіянам невдовзі доведеться звикати до повноцінної війни, яка перейде на територію Росії. Атаки безпілотників, які відбуваються зараз, а також різні конфлікти у Москві лише почастішають.

Про це у Twitter заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

"Москва стрімко звикає до повноцінної війни, яка, своєю чергою, незабаром остаточно перейде на територію "авторів війни", щоб стягнути з них всі борги...", — написав Подоляк.

Він спрогнозував у Росії ще більше "невстановлених дронів, більше розвалу, більше громадянських конфліктів та більше війни".

Останні атаки безпілотників на Москву

Російські пропагандисти повідомили, що вночі 30 липня Москву атакували трьома БпЛА. За даними оборонного відомства РФ, у нападі брали участь три безпілотники: один із них знищено в повітрі над Одинцовським районом Московської області, два інших — подавлено засобами РЕБ, вони впали на території "Москва-Сіті". Крім того, росЗМІ повідомляють про одного постраждалого внаслідок атаки дронів.

У ніч на 1 серпня у Москві та області пролунало кілька вибухів. За попередніми даними, працювала протиповітряна оборона по невідомих безпілотниках.

Тим часом речник Повітряних сил Юрій Ігнат запевнив, що російська армія не має досвіду збиття безпілотників, які все частіше атакують Москву.

Нагадаємо, у британській розвідці напередодні повідомили, що Москва більше не може захистити росіян від війни з Україною. За словами військових аналітиків, про це свідчать такі події як атака безпілотників по Москві, підняття призовного віку для росіян, а також заколот засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.08.2023 11:37