Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Військові повідомили про влучання під час нічної атаки "шахедів"

У ніч на 22 квітня російські терористи вкотре атакували Україну дронами-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок ударів ворожих безпілотників окупанти поцілили по території фермерського господарства.

Про це у Telegram-каналі повідомили Сили оборони Півдня України.

Військові зазначили, що ворог продовжує системний дроновий терор. Цієї ночі з тимчасово окупованого Криму рашисти спрямували ударні БпЛА типу Shahed-131/136 на Одещину. При цьому Силам оборони Півдня влучно знищено п'ять баражуючих снарядів.

"На жаль, є і влучання. Ворожі дрони-камікадзе поцілили по території фермерського господарства. Пошкоджено складські будівлі та сільськогосподарську техніку. Люди не постраждали", — йдеться у зведенні військових.

У неділю, 21 квітня, в Одесі пролунав вибух. Перед цим українські військові попереджали про загрозу балістичного озброєння з тимчасово окупованого Росією Криму.

Як пізніше уточнили військові, росіяни продовжують точкові удари по Україні. Загарбники знову цілилися по транспортно-логістичному об'єкту припортової інфраструктури Одеської області. Спочатку повідомлялося про одного постраждалого.

Нагадаємо, що в суботу, 20 квітня, російські загарбники завдали ударів по приватному сектору Одеси. Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Одесі 20 квітня з п'ятьох збільшилася до восьми. Серед яких — двоє дітей.

За даними Сил оборони Півдня, рашисти, ймовірно, вдарили по Одесі ракетами Х-59. Протиповітряна оборона знищила три ворожі ракети.

Також повідомлялось, що в Одеській області після російського обстрілу балістикою 21 квітня стало більше постраждалих. Стало відомо про чотирьох постраждалих внаслідок ракетного удару по Одещині. З них — три чоловіки й одна жінка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.04.2024 07:41