Фото: "Вікіпедія"

Влада оголосила обов'язкову евакуацію з прифронтової Харківщини: документ

У четвер, 10 серпня, у Куп'янському районі Харківської області розпочалася обов'язкова евакуація мирного населення з 37 населених пунктів. Розпорядження було підписане 9 серпня начальником районної військової адміністрації Андрієм Канашевичем.

Про це повідомляє Куп'янська міська військова адміністрація.

Примусова евакуація оголошена з території населених пунктів, наближених до зони бойових дій, Дворічанської селищної, Петропавлівської сільської, частково з територій Кіндрашівської сільської, Курилівської сільської та Куп'янської міської територіальних громад. На території Куп'янської міської територіальної громади обов'язкова евакуація оголошена для мешканців міста Куп'янськ Заоскілля (лівий берег річки Оскіл), смт. Ківшарівка, міста Куп'янськ-Вузловий.

"На деокупованих територіях Куп'янського району Харківської області розпочинається проведення обов'язкової евакуації населення", — йдеться у повідомленні.

Розпорядження про евакуацію з Куп'янсьукого району

Скріншот документа Куп'янської РВА

Нагадаємо, на Куп'янському та Лиманському напрямках ЗСУ стримують ворожі атаки. Крім того, загарбники пробували наступати в районі Синьківки Харківської області, проте не отримали бажаного результату. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.08.2023 14:28