Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Вночі стався "приліт" по військовій частині окупантів у Севастополі (фото)

У ніч на 15 липня в районі мису Фіолент у Севастополі сталися "прильоти" по військовій частині окупантів. Ймовірно, пошкоджено одну з радіолокаційних станцій російської армії.

Про це повідомляє Telegram-канал "Крымский ветер".

Моніторинговий канал повідомив про розсіювання диму у Севастополі, адже вночі були прильоти по російській військовій частині в районі мису Фіолент. Це дивізіон ЗРК С-400/С-300 зі складу 12 зенітного ракетного полку (в/ч 85702).

"Як повідомляють наші підписники, всього було вісім вибухів та розповіді про збиття всіх українських безпілотників — брехня. Ймовірно, пошкоджено одну зі станцій радіолокації, також був вибух на позиції С-400", — йдеться у повідомленні джерела.

Там зазначили, що військова частина розташована серед дачних кооперативів, тому на дачні будинки падали уламки БпЛА.

Раніше повідомлялось, що 29 червня зранку в Криму прогриміли вибухи. Зокрема, у Севастополі російські окупанти застосували системи протиповітряної оборони.

Як відомо, в ніч на 19 травня в окупованому Севастополі знову було неспокійно. У місті лунали вибухи, росіяни заявили про роботу протиповітряної оборони, а також підняли у небо свою авіацію.

Нагадаємо, що трохи раніше, 15 травня, у Севастополі та загалом по Криму оголошували повітряну тривогу. На території півострова працювала протиповітряна оборона, було чутно вибухи. Загарбники також перекривали Кримський міст.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.07.2024 09:54