Фото: "АрміяInform"

"Вони отримали те, чого хотіли": Ігнат — про "бавовну" у Москві

Жоден російський регіон не може почуватися у безпеці після атаки безпілотників на Москву. Говорити про російський спокій у глибинці вже не доводиться.

Таку заяву в ефірі телемарафону зробив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

"У Росії завжди щось літає, і в Москві зокрема. Є ті, кого війна "не стосується" — вона вже стосується. Вже є певні настрої в Росії — щось прилітає, і гучно… Тому говорити про російський спокій у глибинці вже не доводиться. Вони отримали те, чого хотіли", — сказав Ігнат.

Атака Москви 30 липня

Російські пропагандисти повідомляють, що вночі 30 липня Москву атакували трьома БпЛА. За даними оборонного відомства РФ, у нападі брали участь три безпілотники: один із них знищено в повітрі над Одинцовським районом Московської області, два інших – подавлено засобами РЕБ, вони впали на території "Москва-Сіті". Крім того, росЗМІ повідомляють про одного постраждалого внаслідок атаки дронів.

Нагадаємо, уночі 28 липня в Москві неподалік від військової частини впав безпілотний літальний апарат. Інцидент трапився у поселенні Первомайське (Нова Москва).

Додамо, вночі 28 липня мер Москви Сергій Собянін повідомив про атаку безпілотника. Він заявив, що російські військові збили дрон.

Також 28 липня у російському місті Таганрог прогриміли потужні вибухи. Губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що біля кафе "Чехов сад" "вибухнула" імовірно ракета. Очевидці розповіли, що вибухів було декілька. Перший був дуже сильним, другий — трохи слабший. У будівлях поблизу з віконниць вилетіло скло. В автівок, припаркованих поруч, спрацювала сигналізація.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.07.2023 11:40