Восьмий сезон «Гри престолів»: що відомо на даний момент

03 ВЕРЕСНЯ 2017 14:54

Сьомий сезон серіалу «Гри престолів» тільки підійшов до кінця, а фанати вже завмерли в очікуванні восьмого сезону, який стане фінальним у сазі.

Разом з тим, чекати доведеться довго, як повідомляє TrueUA з посиланням Vanity Fair, фінал серіалу може вийти тільки у 2019 році.

Що ж відомо про фінал «Гри престолів» вже зараз?

Програмний директор каналу НВО Кейсі БОЙЛС заявив про те, що сценарій восьмого сезону «Гри престолів» вже написаний.

Що ж глядачам покажуть в ньому залишається таємницею, яку канал буде охороняти особливо ретельно після того, як хакери викрали сценарій і відео сьомого сезону шоу.

Ніколай Костер-Вальдау, який грає Джеймі ЛАННІСТЕРА, заявив виданню Collider про те, що вони повернуться до роботи над серіалом у жовтні цього року. Він також додав, що актори отримають сценарій сезону, а значить і дізнаються про те, що буде в ньому відбуватися, за місяць до початку зйомок.

Ще в квітні цього року творці серіалу Ден УАЙСС і Девід БЕНІОФФ заявили про те, що планують зняти ще 13 епізодів після завершення шостого сезону шоу. Сьомий сезон «Гри престолів»  складався з семи епізодів, значить, на восьмий сезон доведеться всього шість.

На створення останніх двох сезонів серіалу творцям було потрібно 9-11 місяців. Це означає, що восьмий сезон «Гри престолів» вийде на екрани не раніше літа 2018.

Якщо ж епізоди фінального сезону будуть більш тривалими, ніж у попередніх, восьмий сезон може вийти на екрани тільки у 2019 році.

За словами Джорджа МАРТІНА, на даний момент НВО розглядає можливість запуску п'яти спін-оффів серіалу. Разом з тим, це не означає, що всі вони будуть випущені. За словами БОЙЛСА, він би вважав за краще запустити тільки один спін-офф. Разом з тим, робота над спін-оффами не почнеться до тих пір, поки БЕНІОФФ та УАЙСС не закінчать роботу над оригінальним серіалом.

Суспільство, 03.09.2017 14:54