Скріншот з відео

Вулиці португальського міста затопило вином: у соцмережах показали відео

12 ВЕРЕСНЯ 2023 06:36

Минулими вихідними вулиці португальського міста Анадія затопило вином. Це сталося після того, як вибухнули дві цистерни, що належали винокурні Destilaria Levira.

За даними місцевих журналістів, рятувальники вичерпали вино та доставити його на очисну станцію. Вони запобігли потрапляння напою до річки Сертіма, що могло спричинити екологічну катастрофу

Причини інциденту ще з'ясовують компетентні органи. Однак компанія вже взяла на себе відповідальність за заподіяні мешканцям Анадії збитки.

"Ми глибоко шкодуємо про інцидент, пов’язаний із розривом двох цистерн з вином, придатним для споживання. ... Попри те, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав, ми хочемо висловити нашу щиру стурбованість з приводу збитків. ... Ми беремо на себе повну відповідальність за витрати, пов’язані з очищенням і ремонтом пошкоджень. Ми маємо команди, які готові зробити це негайно", — йдеться в заяві Destilaria Levira, опублікованій в Facebook.

В соцмережах місцеві мешканці ділилися відео з вином, що текло вулицями Анадії наче річки.

Нагадаємо, раніше вчені з'ясували, як різні види алкоголю впливають на емоціїЗгідно з опитуванням, люди найчастіше асоціюють розпивання алкоголю з енергійністю, розслабленням, підвищеним сексуальним потягом, упевненістю в собі, втомою, агресивністю і так далі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.09.2023 06:36