На фото: Маріно Пушич. Джерело: скриншот з відео

"Я побачив свою філософію": головний тренер "Шахтаря" прокоментував поразку "Арсеналу"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Маріно Пушич прокоментував поразку своїх підопічних лондонському "Арсеналу" (1:0) у межах третього туру Ліги чемпіонів. Фахівець відзначив велике бажання гірників здобути результат у цьому матчі.

Як повідомляє Tribuna.com, перед грою з "Арсеналом" Пушич заявляв, що будете просити своїх футболістів не перемогти, а принаймні продемонструвати командну філософію і малюнок гри.

Так, на запитання, чи побачив він те, що хотів у матчі проти англійського клубу, фахівець відповів позитивно. 

"Я побачив це, але також побачив велике бажання досягти позитивного результату. Я сказав своїм гравцям, що дуже пишаюся ними, пишаюся тим, як вони показали себе і що вони сьогодні зробили", — наголосив Пушич.

Головний тренер української команди зауважив, що грати на виїзді проти лондонського клубу дуже нелегко. За його словами, у першому таймі каноніри грали дуже потужно, створювали багато руху на полі завдяки персональним якостям своїх футболістів.

"Ми досить добре захищалися і також мали свій момент. Я побачив свою філософію, особливо у другому таймі", — додав головний тренер "Шахтаря".

Також Пушич відзначив гру воротаря гірників Дмитра Різника, який забив автогол у першому таймі та врятував команду від пропущеного пенальті у другій половині зустрічі.

"Різник провів видатний матч, але я думаю, що всі мої гравці заслуговують сьогодні на компліменти, тому що в нашому чемпіонаті нам не доводиться стільки захищатися. Ми насправді ніколи там не захищаємося", — наголосив фахівець.

Зауважимо, що "Шахтар" поступився "Арсеналу" з рахунком 1:0. Єдиний гол забив у свої ворота голкіпер донеччан Дмитро Різник. Наразі в активі гірників лише одне очко після трьох матчів Ліги чемпіонів. До цього "Шахтар" зіграв у нічию з італійською "Болоньєю" (0:0) та розгромно програв "Аталанті" (0:3). 

Нагадаємо, Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" вже 27 жовтня зійдуться в очному поєдинку в рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги. Зустріч пройде у Києві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Спорт, 23.10.2024 09:27