Фото: скріншот

Як українські військові вибивають окупантів з позицій на Таврійському напрямку (відео)

Російські загарбники продовжують зазнавати втрат в Україні. На Таврійському напрямку Сили оборони вибивають росіян з позицій.

Про це у Telegram повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський.

За його інформацією, за останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали майже чотири роти. Знищено та пошкоджено 56 одиниць військової техніки противника. 

"Зокрема, дев'ять танків, дев'ять одиниць бойових машин піхоти, два багатоцільових тягачі, дві гаубиці 2С19 "Мста-С", чотири самохідні артилерійські установки 2С3 "Акація", самохідну артилерійську установку 2С5 "Гіацинт", зенітний ракетний комплекс "Стріла-10", РСЗВ "Ураган", три комплекси постановки радіоелектронних перешкод "Житель", РЕБ "Поле-2", БпЛА Shahed-136, два бронеавтомобілі "Тигр", — написав Тарнавський

За інформацією генерала, також було знищено шість складів з боєприпасами ворога.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що Збройні сили України продовжують ведення наступальної операції для звільнення земель від російських загарбників. На Запорізькому та Бахмутському напрямку українські бійці мають частковий успіх.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.06.2023 14:22