Фото: Іван Федоров

"Якесь файер-шоу": Федоров повідомив деталі "бавовни" на Запоріжжі

На тимчасово окупованій території Запорізької області 3 та 4 липня лунали вибухи. Відомо, що "бавовна" завітала до багатьох населених пунктів.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"В окупантів на Запоріжжі якесь фаєр-шоу. Другий день поспіль окупанти щось святкують", — написав мер.

Відзначимо, у понеділок гучно було у Василівці, Токмаку та Чернігівському районі. У вівторок, 4 липня, вибухи були в Якимівці та Василівці.

"Рашисти вже завели свою улюблену брехливу пісню про те, що ЗСУ обстрілюють цивільних. Проте чомусь забули вказати, що саме російські військові ховаються за спинами мирних мешканців та розставляють своє недолуге ППО в житлових кварталах", — додав Федоров.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області у п'ятницю, 30 червня, пролунали 11 вибухів. В районі аеропорту спалахнула пожежа. Згодом Генеральний штаб Збройних сил України підтвердив цю інформацію й уточнив, що удар прийшовся по аеродрому в передмісті.

У середу, 28 червня, у Мелітополі теж лунали потужні вибухи. Попередньо, зафіксовані прильоти по військовій базі ворога та місцевому депо, яким активно користувалися рашисти.

Раніше, 22 червня, в окупованому Мелітополі сталися прильоти" на територію газового господарства. Там ворог облаштував стоянку техніку. Російські вояки у дворі розмістили БТРи, броньовані авто та іншу техніку. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2023 11:49