Фото: "АрміяInform"

"Є проблеми з набором нових контрактників": ГУР — про російські втрати на фронті

У Російської Федерації починаються проблеми з поповненням втрат для фронту в Україні. Це обов'язково відобразиться на полі бою.

Таку заяву в ефірі телемарафону зробив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За його словами, наразі окупанти можуть поповнювати втрати, але спостерігаються уже проблеми серйозні з набором нових контрактників.

"Все нові й нові стимули держава-агресор вигадує для того, щоб залучати нове "гарматне м’ясо". Але ця машина починає давати збій", — підкреслив Юсов.

Вже зараз, як зазначає Андрій Юсов, українська розвідка може констатувати, що в загарбників є проблеми з планом набору живої сили й це так чи інакше матиме вплив на ситуацію на фронті.

Нагадаємо, 13 липня британська розвідка повідомляла, що середньодобові втрати країни-агресора у травні та червні сягнули максимальних показників з початку повномасштабної російсько-української війни. Загалом за останні два місяці Москва втратила вбитими та пораненими понад 70 тисяч солдатів окупаційної армії.

Своєю чергою Міністерство оборони Великої Британії, посилаючись на дані розвідки, заявило, що російський уряд розробляє систему для запобігання виїзду з країни потенційних призовників та мобілізованих у російську армію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.07.2024 14:59