Фото: прес-служба Міноборони РФ

Єдиний танк, який проїхав по Красній площі: у Міноборони розповіли цікаві подробиці

Цьогорічний парад до Дня Перемоги став одним із найскромніших за усю історію Російської Федерації. У ньому взяв участь всього один танк часів Другої світової війни.
Про це повідомив керівник експертної групи з внутрішніх комунікацій Міністерства оборони Василь Павлов.

За його словами, єдиний танк, який сьогодні проїхався по Красній площі у Москві, був привезений із Лаосу. При цьому раніше Росія ж передала країні цю бойову машину.

Нагадаємо, у вівторок, 9 травня, на Красній площі в Москві пройшов парад присвячений так званому Дню перемоги. У Кремлі запровадили серйозні заходи безпеки: військових на Красній площі озброїли антидроновими рушницями — зброєю, застосовується для знешкодження чужих БпЛА.

Повідомлялось, що цьогорічний парад у Москві, присвячений Дню Перемоги, став одним із найменших за кількістю військової техніки. На ньому не було ані сучасних танків, ані БМП, ані авіації.

Також російський диктатор Володимир Путін потрапив в курйозну ситуацію під час параду у Москві. "Грізний" диктатор злякався звуку барабана.

Варто відзначити, що на параді були присутні лідери Вірменії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану в заході на Червоній площі в Москві. Такою поведінкою учасники заходу на Червоній площі продемонстрували недружній крок щодо України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.05.2023 19:48