Фото: ДСНС

З вікна палаючої квартири вистрибнув чоловік: з'явилися нові деталі пожежі у Києві на Татарці

У Шевченківському районі Києва у вівторок ввечері, 26 грудня, сталася пожежа в одній з квартир багатоповерхівки. Внаслідок інциденту загинула людина чоловік вистрибнув з вікна палаючої квартири на чотирнадцятому поверсі.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у місті Києві.

"26 грудня о 21:47 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у багатоповерхівці на вул. Татарській. Пожежа сталась в одній із квартир на 14 поверсі. О 22:36 займання було ліквідовано на площі 20 кв. м. На жаль, до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, з палаючої квартири вистрибнув чоловік", йдеться у повідомленні.

Обставини трагічного випадку та причину пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у свято Різдва на Київщині сталося дві пожежі у релігійних спорудах. Одна церква згоріла повністю. Зазначається, що перший виклик був про пожежу у Церкві Різдва Богородиці за адресою: Вишгородський район, село Новосілки, вулиця Центральна. Згодом рятувальникам надійшов виклик до Білоцерківського району. Там спалахнула пожежа у Свято-Михайлівському храмі 1896 року побудови, який є архітектурною пам'яткою УПЦ. Полум'я охопило площу в 300 квадратних метрів. До гасіння залучили пожежні бригади з Білої Церкви, Узина та селища Гребінки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.12.2023 11:42