Фото: СБУ

За ліквідацією зрадника Киви, пропагандиста Татарського та інших ворогів України стоїть СБУ, — джерела

До ліквідації зрадника Іллі Киви, генпрокурора так званої "ЛНР" Сергія Горенка, депутата-терориста Олега Попова, російського терориста й пропагандиста Владлена Татарського та інших ворогів України причетна Служба безпеки України.

Про це повідомив "Укрінформ" з посиланням на власні джерела.

Зазначається, що джерела в СБУ підтвердили, що спецоперації з ліквідації зрадників та пропагандистів наразі є одним із напрямків роботи спецслужб. Усі вороги, вбивці та злочинці є законними цілями для Служби безпеки, через те, що вони відповідають за вбивства українців, які рашисти здійснюють на території України.

До того ж за отруєнням колаборанта Володимира Сальдо, якого росіяни призначили "губернатором" тимчасово окупованої частини Херсонщини, також стоять співробітники СБУ. Спецслужби причетні й до замахів на зрадника й екс-нардепа Олега Царьова та "міністра внутрішніх справ "ЛНР" Ігоря Корнета.

Джерела повідомили, що одним з напрямків роботи СБУ є спецоперації з ліквідації зрадників та ворогів України. Зокрема СБУ активно виконувала свої завдання на Запорізькому та Херсонському напрямках. Так, проти зрадників, колаборантів та злочинців, що очолювали створені росіянами окупаційні органи влади та були причетні до катувань чи вбивств українців були вжиті відповідні заходи.

Нагадаємо, 6 грудня у Росії знайшли мертвим колишнього нардепа та зрадника України Іллю Киву. Його тіло виявили у Підмосков'ї у селі Супоніво Одинцовського району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.02.2024 19:42