За «теплі кредити» родини отримали 132 млн. грн. компенсації

30 ЖОВТНЯ 2017 09:34

Учасники програми «теплих кредитів» від Держенергоефективності у жовтні отримали компенсації 132 млн грн., інформує TrueUA.

«Держенергоефективності здійснило чергову компенсацію за програмою «теплих кредитів». Так, у жовтні населенню та ОСББ з держбюджету виплачено 132 млн грн безповоротної фінансової допомоги на енергоефективні заходи», – йдеться на сайті КМУ.

Також зазначається, що найбільшу суму компенсації – 117 млн грн – отримали родини на утеплення індивідуального житла. Майже 4 млн грн одержали домогосподарства, які встановили твердопаливні котли. Ще близько 11 млн грн виплачено ОСББ та ЖБК, які впроваджували енергоефективні заходи у багатоповерхівках.

«Співфінансування енергоощадних заходів – реально діючий механізм, який допоміг вже понад 360 тис. родин утеплити свої помешкання та зменшити комунальні платіжки. Окрім Уряду, на поміч усім охочим долучитися до енергозбереження йде місцева влада. Сьогодні в країні за сприяння Держенергоефективностідіє 150 місцевих програм здешевлення «теплих кредитів», - прокоментував Голова ДерженергоефективностіСергій Савчук.

Економіка, 30.10.2017 09:34