За версією ФІФА: Роналду найкращий гравець, а Зідан найкращий тренер

24 ЖОВТНЯ 2017 08:26

Нападаючий мадридського «Реала» і капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду другий рік поспіль стає кращим гравцем за версією ФІФА. На нагороду також претендували Ліонель Мессі з «Барселони» і Неймар, який нещодавно перейшов з каталонського клубу в ПСЖ. Але вони не змогли могли скласти конкуренцію Роналду, який цього року у складі королівського клубу став чемпіоном Іспанії і в другий раз підряд підняв над головою кубок Ліги чемпіонів. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.

Кращим тренером, як і минулого року, був названий Зінедін Зідан. Його суперниками цей раз були Массіміліано Алегрі з «Ювентуса» і Антоніо Конте з «Челсі». Француз підписав контракт з іспанським королівським клубом всього два роки тому, але вже встиг завоювати з цією командою вісім титулів. Окрім Чемпіонату Іспанії і Ліги чемпіонів «Реал» отримав перемогу в матчах за Суперкубок УЄФА і Суперкубок Іспанії.

Воротарем року став капітан італійського «Ювентуса» Джанлуіджі Буффон. Конкуренцію йому склали Кейлор Навас з «Реала» і Мануель Нойер з «Баварії». «Ювентус» цього року завоював «срібло» Ліги чемпіонів і в шостий раз підряд став чемпіоном Італії.

Спорт, 24.10.2017 08:26