Фото: ДСНС

Загибель дитини у таборі на Київщині: у поліції повідомили нові деталі трагедії

У селі Ходосівка Київської області на території комплексу Olympic Village під час купання в ставку потонув десятирічний хлопчикЗа фактом смерті дитини відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини.

Як зазначили у ДСНС, 3 серпня о 14:16 до них надійшло повідомлення про те, що у селі Ходосівка під час купання в ставку зник хлопчик 2013 року народження.

"О 16:22 рятувальники підняли тіло хлопчика на поверхню", — розповіли в ДСНС.

Літній табір, де сталась трагедія, за словами очільника поліції Київщини Андрія Нєбитова, досі не надав правоохоронцям жодного документа щодо своєї діяльності.

"Батьки знайшли перше ліпше оголошення про дитячий табір, на вулиці передали сина "вихователю", а вчора приїхали в морг забрати тіло свого 10-річного Івана. Як виявилось, саме сюди тренер привів купатись вісьмох хлопчиків. В результаті, з води вийшло тільки семеро дітей, тіло ще однієї дитини витягнули з дна водолази", — розповів Нєбитов.

Тренера затримали, за залишення в небезпеці, що мало смертельні наслідки для дитини, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, від кашлюку на Волині померла нещеплена двомісячна дитина. Трагедія сталась у Луцькому районі. Зазначається, що фахівці провели епідеміологічне розслідування в осередку захворювання. Встановлено коло контактних осіб, здійснено їх бактеріологічне обстеження. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.08.2023 16:40